Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Κανίβαλος ράπερ σκότωσε και έφαγε τη συγκάτοικο του ‑ Τι αποκάλυψε

Κανίβαλος ράπερ σκότωσε και έφαγε τη συγκάτοικο του ‑ Τι αποκάλυψε

Στις 7 Νοεμβρίου 2003, ο Antron Singleton καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής. Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της 21χρονης συγκατοίκου του Tynisha Ysais και την κατανάλωση τμημάτων του σώματός της.

Δημοσίευση 3/10/2024 | 17:16

Το πτώμα της Ysais είχε βρεθεί σε ένα διαμέρισμα από έναν φίλο της με σημάδια από δόντια στο πρόσωπο και στους πνεύμονες, ενώ μια λεπίδα μαχαιριού βρέθηκε σπασμένη στην ωμοπλάτη της.

Είπαν στο δικαστήριο ότι βρήκαν τον Singleton, ο οποίος χρησιμοποιούσε το όνομα Big Lurch ως ράπερ, να στέκεται γυμνός στο δρόμο και να κοιτάζει τον ουρανό.

Όταν τον εξέτασαν αργότερα οι γιατροί, βρήκαν στο στομάχι του ανθρώπινη σάρκα και το αγόρι της άτυχης Yasis δήλωσε ότι αυτός και ο ράπερ είχαν πάρει το ναρκωτικό PCP την προηγούμενη ημέρα από τη δολοφονία.

Ενώ ο ράπερ δήλωσε αθώος λόγω ψυχικής διαταραχής κατά τη διάρκεια της δίκης του, κρίθηκε ένοχος για φόνο και καταδικάστηκε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.

Πολλά χρόνια αργότερα αποκάλυψε γιατί δολοφόνησε και στη συνέχεια έφαγε την συγκάτοικό του, ισχυριζόμενος πως πίστευε ότι ο κόσμος τελείωνε και έπρεπε να «σκοτώσει τον διάβολο» πριν συμβεί αυτό.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ο κόσμος επρόκειτο να τελειώσει. Έπρεπε να βρω τον διάβολο, να σκοτώσω τον διάβολο πριν τελειώσει ο κόσμος. Αυτή ήταν η τελευταία σκέψη που έκανα», είπε.

Αφού δολοφόνησε την Tynisha και έφαγε μέρος του σώματός της, έτρεξε έξω γυμνός και γεμάτος αίματα, και τότε τον εντόπισε ένας γείτονας που πήγε να βρει την 21χρονη και τη βρήκε νεκρή.

Είπε ότι «δεν ήξερε» ότι έτρωγε ανθρώπινη σάρκα, υποστηρίζοντας ότι το επόμενο πράγμα που θυμόταν ήταν ότι «ξύπνησε σε ένα δωμάτιο».

Το PCP είναι ένα αναισθητικό φάρμακο που μπορεί να σταματήσει τους ανθρώπους να αισθάνονται πόνο, αλλά μπορεί επίσης να τους οδηγήσει σε σοβαρές παραισθήσεις.

Μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους που το παίρνουν σε σοβαρή ψυχωτική κατάσταση. Πρόκειται για μια ψυχική κατάσταση που εμποδίζει αυτόν που το παίρνει να σκέφτεται καθαρά, να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας και να ενεργεί με φυσιολογικό τρόπο.

Το ναρκωτικό ενέχει σοβαρό κίνδυνο τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα και μπορεί να οδηγήσει κάποιον που το παίρνει να γίνει επικίνδυνος για τους γύρω του, όπως ήταν ο Antron Singleton για την Tynisha Ysais.

*Με πληροφορίες από LadBible

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία με 34χρονη μητέρα: Βρέθηκε το πτώμα της σε δάσος 6 μήνες μετά την εξαφάνισή της

Προχτές

Πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει τον θάνατο της 34χρονης

Τυφώνας Helene: Πέθαναν αγκαλιασμένοι ‑ Ζευγάρι σκοτώθηκε όταν δέντρο έπεσε στην κρεβατοκάμαρά του

Προχτές

Ο 78χρονος Τζέρι και η 74χρονη Μάρσια, ζευγάρι για περισσότερα από 50 χρόνια, έφυγαν αγκαλιασμένοι όταν ο τυφώνας Helene ξερίζωσε δέντρο από την αυλή του σπιτιού τους και το έριξε στην κρεβατοκάμαρά τους

Κανίβαλος ράπερ σκότωσε και έφαγε τη συγκάτοικο του ‑ Τι αποκάλυψε

Προχτές

Τι ισχυρίστηκε για τη δολοφονία της συγκατοίκου του ο κανίβαλος ράπερ

Ιαπωνία: Βόμβα από τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο εξερράγη σε αεροδρόμιο ‑ Δείτε τον κρατήρα

Πριν 3 μέρες

Ένα βίντεο από μια κοντινή σχολή αεροπορίας κατέγραψε την έκρηξη, η οποία εκτόξευσε κομμάτια ασφάλτου στον αέρα, δημιουργώντας την αίσθηση ενός σιντριβανιού.

Τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ: Από τη Θεσσαλονίκη και γιος διάσημου νευρολόγου ο Έλληνας που σκοτώθηκε

Πριν 3 μέρες

Πρόκειται για τον Ιωνά Καρούση, σπουδαστή και κάτοικο Ιεροσολύμων, περίπου 26 ετών

Ορατές και στην Κύπρο οι λάμψεις από τους ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ ‑ Δείτε βίντεο

Πριν 4 μέρες

Συνεδρίαζει το πρωί το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας - Μέτρα για τις βρετανικές βάσεις που μπορεί να αποτελέσουν στόχο των Ιρανών

Επίθεση με οξύ σε σχολείο του Λονδίνου ‑ 14χρονο κορίτσι υπέστη ανεπανόρθωτους τραυματισμούς

Πριν 4 μέρες

Ένα 16χρονο αγόρι, τα τραύματα του οποίου δεν είναι απειλητικά, παραμένει επίσης στο νοσοκομείο, ενώ μια 27χρονη γυναίκα πήρε εξιτήριο

Έρχεται το La Niña: Ο χειμώνας που μας περιμένει – Η πρόβλεψη για την Αθήνα και ο φόβος για την Θεσσαλία

Πριν 4 μέρες

Πιο κρύος ο φετινός χειμώνας από πέρυσι με κίνδυνο για επικίνδυνες πλημμύρες αναφέρει μελέτη που παρουσιάζει το Bloomberg

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.